Δήμητρα Καπετανάκη- FORCE OF SOUL

Drosostalida
Ευρετήριο     
Προηγούμενο  

Κατηγορίες Καταχώρησης:
- Εναλλακτικές - Ολιστικές Θεραπείες

Ονοματεπώνυμο:

Δήμητρα Καπετανάκη  

Επωνυμία:

FORCE OF SOUL
Διεύθυνση: Γεωρ. Μέγα 49, Λάρισσα, Τ.Κ.: 41335
Περιοχή / Χώρα: Λάρισας
Τηλέφωνο: 2410-670489
Fax: www.forceofsoul.tk
Κινητό: 6934-255020
E-mail: forceofsoul.2011@gmail.com
Website: www.forceofsoul.tk
Σχόλια: Force of soul Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία
Ένας ενεργειακός χώρος που δημιουργήθηκε να προσφέρει στιγμές ηρεμίας, γαλήνης, χαλάρωσης & ευεξίας.

Ενεργειακή σύμβουλος Καπετανάκη Δήμητρα Master Teacher Αngelic Reiki.

Στο χώρο FORCE OF SOUL πραγματοποιούνται θεραπευτικές συνεδρίες:
ΡΕΙΚΙ.
ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΑ ΜΑΣΑΖ (με θεραπευτικά ελαία).
ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ αλλά και ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ skype μέσα από τον χώρο σας σε μια καθορισμένη ώρα .
YOGA.
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΟΙ.

ΤΟ ΡΕΙΚΙ είναι συμπαντική ζωτική ενεργεία .Πρόκειται για ένα ολιστικό θεραπευτικό σύστημα που δημιουργεί σωματική, νοητική, συναισθηματική, και πνευματική ισορροπία.
Η ροη θετικής ενεργεία ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά κέντρα (τσάκας) και δυναμώνει το σώμα μας, χαλαρώνει και καθαρίζει από αρνητικές επιδράσεις .
Φέρνει την ισορροπία στα ενεργειακά κέντρα του σώματος και επαναφέρει την αρμονία στην ανθρώπινη ύπαρξη. Χαρίζει γαλήνη, ηρεμία, εφορία, και αποκαθιστά την εσωτερική αρμονία.
ΤΟ ΡΕΙΚΙ ενισχύει την αυτοθεραπεία. Βοηθά τους ανθρώπους να ανακαλύψουν το προσωπικό τους δυναμικό και διδάσκει πώς να γίνουν οι ίδιοι δημιουργοί της προσωπικότητας τους.
Το ΡΕΙΚΙ είναι μια φυσική μέθοδος (συμπληρώνει την ιατρική) αντιμετώπισης του έντονου άγχους, στρες, κρίσεις πανικού, χαρίζει βαθειά σωματική & πνευματική χαλάρωση.
Οδηγεί σε μια κατάσταση ηρεμίας, ισορροπίας , ευεξίας, & γαλήνης. Ξεμπλοκάρει την ζωτική ενέργεια, ευνοεί την ροη της θετικής ενεργείας σε όλο το σώμα , ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Ενεργοποιεί το εσωτερικό θεραπευτικό δυναμικό κάθε οργανισμό.
Εκπαίδευση ΡΕΙΚΙ Πρώτος βαθμός Ρείκι (για αυτοθεραπεία)

ΤΟ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ προέρχεται από την θεραπευτική παράδοση της Ινδίας μια από τις αρχαιότερες μαζί με την Ιπποκράτειο και Κινεζική Ιατρική.
Το Αγιουρβεδικό ΜΑΣΑΖ γίνεται με θεραπευτικά έλαια είναι αγαπητό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες προσφέρει άμεση ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους βελτιώνει την σωματική και ψυχική ευεξία.
ΤΟ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο για την επαναφορά και την διατήρηση της ισορροπίας σε όλα τα επίπεδα (σωματικό- ψυχολογικό – πνευματικό.) Δρα χαλαρωτικά και θεραπευτικά. Ανακουφίζει από το άγχος –στρες καταπραΰνει τις μυϊκές εντάσεις αναζωογονεί- αποτοξινώνει, βελτιώνει το κυκλοφορικό, λεμφικό σύστημα. Χαρίζει ένα αίσθημα Πληρότητας – Γαλήνης - Ευεξίας και Ικανοποίησης.

YOGA είναι η επίγνωση της αληθινής μας φύσης, χαρίζει χαλάρωση από την ένταση που συσσωρεύεται από τους εντόνους ρυθμούς της καθημερινότητας και βοηθά να πλησιάσετε την εσωτερική σας γαλήνη και αρμονία σε σώμα και νου.
ΟΦΕΛΗ της yoga είναι η βελτίωση της υγείας , αύξηση της ευλυγισίας, τόνωση, ενδυνάμωση της σπονδυλικής στήλης και του μυοσκελετικού συστήματος ανακούφιση από άγχος και ψυχολογική εξισορρόπηση.
Βελτίωση της ψυχοσωματικής σας συμπεριφοράς και για όσους διακατέχονται από πνευματικές ανησυχίες πνευματική και σωματική υποστήριξη .

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα- Παρασκευή 9.00πμ - 10.00 μμ
Σάββατο 9.00πμ - 4.30μμ
 Άφησε και εσύ το σχόλιο σου

Όνομα: 

Email:  

Σχόλια:
Χαρακτήρες που απομένουν: 
     
Προηγούμενο