Αικατερίνη Σκαντζή

Drosostalida

Ευρετήριο     
Προηγούμενο  

Κατηγορίες Καταχώρησης:
- Εναλλακτικές - Ολιστικές Θεραπείες

Ονοματεπώνυμο:

Αικατερίνη Σκαντζή  
Διεύθυνση: Σ. Πηγαδά, Αχαρναί, Αθήνα, Τ.Κ.: 13671
Περιοχή / Χώρα: Αττικής
Τηλέφωνο: 210-2467140
Κινητό: 6973-239598
E-mail: info@rejuvance.edu.gr
Website: www.rejuvance.edu.gr
Σχόλια: REJUNANCE
Διδάχθηκα την τεχνική αυτή από την Julie Handenberg το 2004 στην σχολή της NHS στο Π. Φάληρο και από τότε την εφαρμόζω, σε συνδυασμό με το Reiki, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τον χειμώνα του 2008 συνεργάστηκα με την δασκάλα μου, Julie Hardenberg, στην εκπαίδευση του Rejuvance ενώ παράλληλα παρακολούθησα Μαθήματα Ανατομίας-Φυσιολογίας και Παθολογίας στην NHS.

Πλέον είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του Rejuvance ® και συνεχίζω τη διάδοση του σύμφωνα με τη διδασκαλία της οργανώνοντας σεμινάρια στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα .

REIKI

Το καλοκαίρι του 1999 ένα τροχαίο ατύχημα ήταν η αφορμή να γνωρίσω το Reiki. Έτσι στις αρχές του 2000 πήρα τους 2 πρώτους βαθμούς του Reiki από τη Ζέφη Κεφαλά και το εφάρμοσα στον εαυτό μου και σε όσους το είχαν ανάγκη.

Το 2003 έγινα Reiki Master και το καλοκαίρι του 2006 Reiki Master Teacher από τη Διονυσία Κλαρινετατζή και τον Γιώργο Μυλωνά (The school of reiki).

Στόχος μου μέσα από την ενασχόληση μου με τις παραπάνω τεχνικές η ανάδειξη της Εσωτερικής Ομορφιάς!

Ονειρό μου η ίδρυση μιας σχολής εναλλακτικής αισθητικής που σκοπό θα έχει, μέσα από απλές και φυσικές μεθόδους, τη διατήρηση της αιώνιας νεότητας και ομορφιάς! Γιατί είμαστε προορισμένοι να ζούμε για πάντα νέοι και υγιείς!
 Άφησε και εσύ το σχόλιο σου

Όνομα: 

Email:  

Σχόλια:
Χαρακτήρες που απομένουν: 
     
Προηγούμενο