DrosostalidaNewsletter

 
Εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίοΣεμινάρια - Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα Μαθημάτων 2013-2014, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
Εισάγετε την διεύθυνση του φίλου σας που θέλετε
να ενημερώσετε και πατήστε το Αποστολή20 Αυγούστου 2013

Κατηγορίες Καταχώρησης:
- Δελτία Τύπου

 

Πρόγραμμα Μαθημάτων 2013-2014 
Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(Πατήστε τον τίτλο κάθε καταχώρησης για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες)


Από Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 - Γνωρίζοντας τα φυτά και τις φυσικές μεθόδους καλλιέργειας, Κηφισιά
Όλη η ζωή πάνω στον πλανήτη στηρίζεται στα φυτά.
Παρ’ όλα αυτά, οι σιωπηλοί αυτοί φίλοι, παραμένουν για τους περισσότερους ένας 'μεγάλος άγνωστος'.
Γι' αυτό ίσως και – μαζί με το περιβάλλον - γνωρίζουν κάθε είδους κακομεταχείριση από το είδος μας!

Από Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 & κάθε Πέμπτη - Ρεφλεξολογία, Θησείο
Πέλματα! Ο καθρέφτης του σώματος και των εσωτερικών οργάνων. Ρεφλεξολογία! Μία από τις πιο αρχαίες θεραπευτικές τέχνες. Η Ρεφλεξολογία τεκμηριώθηκε από τις αρχές του 20ου αι. και έπειτα, κυρίως από τους Dr. William Fitzgerald και Eunice Ingham, οι οποίοι, χαρτογράφησαν το πέλμα σύμφωνα με την ανατομία του υπολοίπου σώματος.

Από Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013- Tuina - κινέζικη μάλαξη, Θησείο
Το Tuina είναι μια αρχαία κινέζικη θεραπευτική τέχνη μάλαξης. Ως προς την θεωρητική του βάση, στηρίζεται στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και συνδέεται απόλυτα με τον Βελονισμό και τα Κινέζικα Βότανα.

Από Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 & κάθε Δευτέρα - Η Βασική Θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, Κηφισιά
Η «Βασική Θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής» έχει ως στόχο να μυήσει τον σπουδαστή σ’ ένα ολιστικό τρόπο Ιατρικής σκέψης. Ταυτόχρονα αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία στηρίζεται και η διδασκαλία όλων των υπολοίπων μαθημάτων. Έτσι δημιουργείται μια ενιαία γνωστική βάση, ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να κατανοήσει τόσο την θεωρητική όσο και την πρακτική πλευρά των θεραπευτικών τεχνικών.

Από Οκτώβριο 2013 έως και Μάιο 2014 - Εκπαίδευση στη συλλογή βοτάνων στην Ελαφόνησο, Ελαφόνησος
Από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι και το Μάϊο του 2014, ο Φεργαδάκης Γιώργος θα βρίσκεται στην Ελαφόνησο και θα μυεί όσους το επιθυμούν στην συλλογή των άγριων βοτάνων του νησιού.
Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου κατόπιν επικοινωνίας με τον εκπαιδευτή

Από Οκτώβριο 2013- Παλαιογραφία, Θησείο
Η παλαιογραφία είναι η επιστήμη που μελετά, συντηρεί και αναπαράγει τα αρχαία κείμενα. Η Παλαιογραφία κρατά άρρηκτο το νήμα σύνδεσής μας με την Αρχαία Γνώση.
Είναι το μονοπάτι διαμέσου του οποίου, ο σύγχρονος μελετητής οφείλει να διαβεί προκειμένου να έρθει σ’ επαφή με την γνώση των προγόνων.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ομιλιών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.akadimia.gr

Από Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 & κάθε Τρίτη - Μύηση στην τέχνη της βοτανοθεραπείας: Ελληνικά Βότανα, Θησείο
Η χρήση βοτάνων από τον άνθρωπο, άλλοτε ως τροφή και άλλοτε ως γιατρικό είναι μια αυθόρμητη διαδικασία που έχει σχέση με διεργασίες επιβίωσης. Ο άνθρωπος πρώτα μαθαίνει να τρώει (άρα να χρησιμοποιεί βότανα) και μετά εκπολιτίζεται.

Από Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 & κάθε Τρίτη - Διάγνωση Κηφισιά
Η διάγνωση ως διεργασία επικοινωνίας και κατανόησης από τον θεραπευτή της ενέργειας του πάσχοντα είναι επιθυμητή. Μετά από χρόνια άσκησης των θεραπευτικών τεχνών, ο θεραπευτής περιέρχεται στην κατάσταση κατά την οποία αυτόματα και χωρίς νοητικό κόπο, οδηγείται στη διάγνωση. Άρα, η θεραπεία αποτελεί προϋπόθεση της διάγνωσης και όχι το αντίθετο.

Από Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 & κάθε Τετάρτη - Rejuvance, Κηφισιά
Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Πρόκειται για μια φυσική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου, που επιδρά συγχρόνως σε σώμα και νου δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση. Το πρόσωπο μας καθρεφτίζει τον εσωτερικό μας κόσμο.

Από Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 και κάθε Πέμπτη - Η Βασική Θεωρία της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής, Κηφισιά
Οι Θεωρητικές βάσεις τns εναλλακτικής ιατρικής προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την Ayurveda. Αναρωτιέται κανείς ποια θα μπορούσε να είναι η συμβολή της Aρχαίας Ελληνικής Ιατρικής στην διαμόρφωση τns διαρκώς αναπτυσσόμενης εναλλακτικής ιατρικής.

Από Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 και κάθε Πέμπτη - Εκπαίδευση Shiatsu, Κηφισιά
Η εκπαίδευση Shiatsu χωρίζεται σε 3 τμήματα, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων που επιθυμεί ο σπουδαστής να αποκομίσει από τις σπουδές του.

Από Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 & κάθε Παρασκευή - Ιατρικά: Ανατομία & Φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος, Κηφισιά
Η Ανατομία που πρόκειται να διδαχθεί στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής θα στηριχτεί στις λεπτομερείς ανατομικές περιγραφές των δυτικών ανατόμων γιατί σ’ αυτές υπάρχει γνώση, μέσα από το πρίσμα όμως των Αρχαίων Ιατρικών Συστημάτων, γιατί σε αυτά προβάλλεται ο σεβασμός και η ιερότητα που οφείλουμε στο ανθρώπινο σώμα.

Από Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013- Ανάλυση κειμένων του Ιπποκράτη, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, Κηφισιά
Ο Ιπποκράτης είναι ο πρώτος ιατρός – θεραπευτής που καταγράφει και δημοσιοποιεί τα καταχωρημένα για αιώνες αρχεία των Ασκληπιείων. Μ’ αυτήν την δημοσιοποίηση, η Ιατρική Γνώση των Αρχαίων Ελλήνων βγαίνει από τα ιατρικά ιερατεία και προσφέρεται απλόχερα σε όλους.
Είσοδος Ελεύθερη

Από Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 - Ιστορία Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής, Κηφισιά
Στην προσπάθεια κατανόησης και πρακτικής εφαρμογής της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής, στο πλαίσιο των ολιστικών μεθόδων θεραπείας, είναι απαραίτητη η ενδελεχής μελέτη της εξέλιξής των επιμέρους μερών της, δηλαδή της θεωρίας, της διάγνωσης και πρόγνωσης και της θεραπευτικής.

Από Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 - Thai Massage, Κηφισιά
To Thai Massage είναι μια πανάρχαια τέχνη της Άπω Ανατολής που είχε και εξακολουθεί να έχει ιερό χαρακτήρα. Μέχρι τις μέρες μας, διδάσκεται και εφαρμόζεται σε πολλούς ναούς της Ταϊλάνδης

Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 - Λεμφική μάλαξη, Θησείο
Η λεμφική μάλαξη – παροχέτευση αποτελεί ένα άριστο θεραπευτικό εργαλείο για την κάθαρση και αποτοξίνωση του οργανισμού αλλά και εργαλείο αισθητικής τόσο για τη διατήρηση όσο και για την αποκατάσταση της καλαισθησίας του σώματος.

Από Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 - Διατροφή, Κηφισιά
Η Διατροφή αποτελεί τη βάση της θεραπευτικής πυραμίδας. Κάθε απόπειρα θεραπευτικής προσέγγισης οφείλει να ξεκινά από την Διατροφή. Αν για οποιοδήποτε λόγο η Διατροφή του ασθενούς δεν ληφθεί υπ’ όψιν, τότε τ’ αποτελέσματα και της πιο ευφυούς θεραπευτικής παρέμβασης θα είναι πενιχρά.

Από Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 & κάθε Δευτέρα - Κρυσταλλοθεραπεία, Θησείο
Για τη φυσική επιστήμη οι κρύσταλλοι είναι υπέροχοι θησαυροί πληροφορίας πάνω στη γεωλογική δομή του πλανήτη μας. Στην κρυσταλλοθεραπεία οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά είναι πηγές φωτός, ενέργειας και δονήσεων.

Από Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 και κάθε Τετάρτη - Αρωματοθεραπεία, Θησείο
Η αρωματοθεραπεία είναι μία θεραπευτική μέθοδος στην οποία χρησιμοποιούνται τα αιθέρια έλαια ως κύρια θεραπευτικά εργαλεία, για την αντιμετώπιση σωματικών ενοχλημάτων, και την εξισορρόπηση των συναισθημάτων.
Έκπτωση 15% στα δίδακτρα του α' έτους στους αναγνώστες της Δροσοσταλίδας

Από Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 & κάθε Παρασκευή - Απόδοση- Ανάλυση κειμένων του Ιπποκράτη, Θησείο
Σήμερα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και γενικότερα στον Δυτικό κόσμο, εκδηλώνεται μια τάση αναζήτησης της Αρχαίας Γνώσης στον τομέα της Θεραπευτικής, το κίνημα της λεγομένης Εναλλακτικής Θεραπευτικής.
Έκπτωση 15% στα δίδακτρα για τους αναγνώστες της Δροσοσταλίδας

Από Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 - Creative Healing, Κηφισιά
To Creative Healing είναι ένα σύστημα “τεχνικών λεμφικού καθαρισμού” που έχει ως στόχο την αποσυμφόρηση και την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας τόσο των εσωτερικών οργάνων (Νεφρών, Καρδιάς, Πνευμόνων κ.λ.π.), αλλά και της ροής γενικά (αίματος – λέμφου – ενέργειας).

Από Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 - Αγιουρβεδική μάλαξη, Θησείο
Αυτό που ονομάζουμε Αγιουρβεδική μάλαξη, αποτελεί μία από τις αρχαιότερες και πλέον φυσικές αγωγές υγείας. Η εφαρμογή της αφορά ολόκληρο το σώμα και γίνεται με τη βοήθεια ζεστών θεραπευτικών ελαίων. Οι μαλάξεις έχουν ως στόχο όχι μόνο την ανακούφιση και την θεραπεία, αλλά κυρίως την δημιουργία της υγείας, μέσω της πρόληψης.

Από Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 & κάθε Τρίτη - Τριετής Εκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική, Κηφισιά
Η Ομοιοπαθητική είναι ένα σύστημα ιατρικής γνώσης και θεραπείας το οποίο γεννήθηκε πολύ πρόσφατα, στις αρχές του 19ου αιώνα, από τον Samuel Hanneman.

Από Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 & κάθε Παρασκευή - Κινέζικη γλώσσα, Θησείο
Στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής θεωρούμε ότι για την πληρέστερη κατανόηση της ιατρικής θεωρίας και πράξης απαιτείται η βαθιά γνώση της γλώσσας και της γραφής, μέσα από τα οποία η ιατρική θεωρία και πράξη έχουν εκφραστεί.

Από Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 - Εκπαίδευση στη συλλογή και επεξεργασία βοτάνων, Κηφισιά & Αχλάδι Εύβοιας
Η ενασχόληση με την συλλογή βοτάνων είναι υπόθεση υψίστης σημασίας για τον θεραπευτή που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικό εργαλείο τα βότανα. Στην διαδικασία της συλλογής των βοτάνων υπάρχει βιωματική γνώση, που μπορεί να υποσκελίζει την θεωρητική κατάρτιση από τα βιβλία.

Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 - Thai Foot Massage
Το TFM είναι μια παραδοσιακή μέθοδος μάλαξης του πέλματος. Είναι απλή στην εκμάθηση και μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα. Δημιουργεί ένα μοναδικό αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ παραδοσιακά θεωρείται ότι συμβάλλει στην πρόληψη της νόσου.
Έκπτωση 10% για τους αναγνώστες της Δροσοσταλίδας

Από Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 - Θεραπευτική μάλαξη με έλαια, Θησείο
Η μάλαξη θεωρείται ως η αρχαιότερη και η πιο διαδεδομένη θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τον πόνο, να εκδιώξει βλαπτικούς παράγοντες αλλά και να τονώσει την ενέργεια του οργανισμού, όπως επίσης και ως μέθοδο πρόληψης.

Από Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 - Σεμινάρια παρασκευής παραδοσιακού σαπουνιού κ.α., Κηφισιά

Σεμινάρια παρασκευής παραδοσιακού σαπουνιού, κηραλοιφών και κρεμών προσώπου & δημιουργίας σπιτικού φαρμακείου με βότανα και αιθέρια έλαια.

Από Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 - Εκπαίδευση στην Αστρολογία, Κηφισιά
Ο Ιπποκράτης στο βιβλίο του 'Περί διαίτης το 1ο' αναφέρει: 'Πιστεύω λοιπόν ότι αυτός ο οποίος θέλει ν’ ασχοληθεί με την μελέτη της ανθρώπινης δίαιτας, πρώτα απ’ όλα πρέπει να γνωρίζει την ανθρώπινη φύση…' 'Επί των άστρων τις ανατολές και τις δύσεις πρέπει να γνωρίζει…'.

Από Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 - Σεμινάριο αυτογνωσίας και πνευματικής αφύπνισης μέσα από τα 5 στοιχεία του Ταό, Κηφισιά
Το σεμινάριο αυτό αποτελεί ένα θεραπευτικό ταξίδι, στη διαδρομή του οποίου ξεπηδάει η δύναμη, η ενέργεια και η γνώση για να επιτύχουμε ουσιαστική βελτίωση του εαυτού μας, των σχέσεών μας και της καθημερινότητάς μας.

Από Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 & κάθε Τετάρτη- Μύηση στην τέχνη της βοτανοθεραπείας: Κινέζικη Βοτανοθεραπεία, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, Κηφισιά
Η χρήση βοτάνων από τον άνθρωπο, άλλοτε ως τροφή και άλλοτε ως γιατρικό είναι μια αυθόρμητη διαδικασία που έχει σχέση με διεργασίες επιβίωσης. Ο άνθρωπος πρώτα μαθαίνει να τρώει (άρα να χρησιμοποιεί βότανα) και μετά εκπολιτίζεται.

16 & 17 Νοεμβρίου, 7 & 8 Δεκεμβρίου 2013 - Αρθρο-μυικοί αλυσιδωτοί δεσμοί του σώματος από την οστεοπαθητική-ολιστική προσέγγιση, Θησείο
Η σπουδαία επιστημονική μελέτη της αρθρομυοαπονευρωτικής αλυσίδας δίνει στον καθηγητή/θεραπευτή τη δυνατότητα να 'δουλεύει'  άνετα και ακίνδυνα τα νεαρά και παιδικά σώματα, αλλά και τα άτομα όλων των ηλικιών.

Από Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 - Su Jok, Κηφισιά
Το SuJok είναι μια θεραπευτική μέθοδος που αναπτύχθηκε από τον Νοτιοκορεάτη καθηγητή Pr.Park Jae Woo, τα τελευταία 35 χρόνια.
Αρχή της είναι το σύστημα αντιστοιχίας του ανθρώπινου σώματος στα χέρια και στα πόδια. Η διέγερση αυτών των σημείων με μαγνήτες, χρώμα, σπόρους, φως, βελόνες κ.α επιφέρει θεραπευτικά αποτελέσματα στην ενέργεια του ανθρώπου.

Από Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 - Θεραπευτικές δράσεις των προϊόντων της μέλισσας, Κηφισιά
Η μέλισσα και τα προϊόντα της εξυψώνουν και εξευγενίζουν την ανθρώπινη φύση και γι’ αυτό ο άνθρωπος της οφείλει σεβασμό. Τα τελευταία χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου (Κούβα, Κίνα, Βέλγιο κλπ.) έχουν αναπτυχθεί και πάλι θεραπείες με τη χρήση των προϊόντων της μέλισσας.

Από Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 και κάθε Τρίτη - Βελονισμός, Κηφισιά
Ο Βελονισμός είναι ίσως η πιο εκλεπτυσμένη από τις αρχαίες θεραπευτικές τέχνες. Κατά κοινή ομολογία προέρχεται από την Κίνα, αλλά είναι βέβαιο ότι όλα τα αρχαία ιατρικά συστήματα διέθεταν κάποιες αντίστοιχες τεχνικές με αυτές του βελονισμού (π.χ. αφαιμάξεις ή καυτηριασμούς).

Από Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 & κάθε Τετάρτη - Spa Therapist, Κηφισιά
Σε έναν κόσμο που κινείται με φρενήρεις ρυθμούς και έχει απομακρυνθεί από τη φύση, η ανάγκη για χαλάρωση είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Τα spa αποτελούν καταφύγια γαλήνης και αρμονίας από την αρχαιότητα, και στην εποχή μας συνιστούν μια ολοένα αναπτυσσόμενη αγορά.

Από Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 - Thai Yoga Massage - sacred dance, Κηφισιά
Η θεραπευτική τέχνη του Thai Yoga Massage αποτελεί ένα αρχαίο και ιερό θεραπευτικό σύστημα το οποίο έχει τις ρίζες του στη Γιόγκα, στην Αγιουρβεδική και Κινέζικη Ιατρική καθώς και σε βουδιστικές πνευματικές πρακτικές.

Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Φεβρουαρίου - Σεμινάριο για βεντούζες, Μόξα και Gua Sha, Θησείο
Η χρήση Βεντουζών, Μόξα (καύση βοτάνου Artemisia Vulgaris) και Gua Sha (θεραπευτική απόξεση), αποτελούν βασικό θεραπευτικό εργαλείο της κλινικής εφαρμογής της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Από Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 & κάθε Πέμπτη - Ολιστική Βοτανοθεραπεία, Κηφισιά
Η Ολιστική Βοτανοθεραπεία εργάζεται με την έμφυτη ζωτική δύναμη και το ενιαίο ολόσωμα (φυσικό-συναισθηματικό-νοητικό) του πάσχοντος προσφέροντας την “αυτοθεραπεία του”.
Στο μάθημα της Ολιστικής Βοτανοθεραπείας θα ταξιδέψουμε “φυσιογνωστικά” στις περιόδους εμφάνισης της χλωρίδας στην γη και στις αρχαίες και ιατροσοφικές ιαματικές.

8 & 9 Μαρτίου, 22 & 23 Μαρτίου 2014 - Αισθητική δερματολογία σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, Θησείο
Αισθητική δερματολογία σύμφωνα με την Αγιουρβέδα.

22-23 Μαρτίου & 26-27 Απριλίου 2014 - Ενεργειακή Αρωματοθεραπεία, Κηφισιά

Στο σεμινάριο αυτό θα προσεγγίσουμε τα αιθέρια έλαια ως ζωντανούς οργανισμούς, ως 'προσωπικότητες' και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας σε νευρο-ενεργειακό επίπεδο.

Από Σάββατο 5 Απριλίου 2014 - Φυσική ολιστική αισθητική προσώπου, Θησείο
Η φιλοσοφία της ολιστικής αισθητικής προσώπου βασίζεται στο άγγιγμα και στην διαπροσωπική επικοινωνία.
Οι ολιστικές μέθοδοι λειτουργούν κυρίως στην πηγή των διαταραχών. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καλύτερα και πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των περιποιήσεων με τα προϊόντα που εφαρμόζουμε εξωτερικά.

26 & 27 Απριλίου, 10 & 11 Μαίου 2014 - Αισθητική δερματολογία σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική,  Θησείο
Αισθητική δερματολογία σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.

Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαϊου 2014 - Ανθόνερα (hydrosols), Κηφισιά

Ένα 2ήμερο σεμινάριο για την θεραπευτική και καλλυντική χρήση των hydrosols.

Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Μαϊου 2014- Σεμινάριο για βεντούζες, Μόξα και Gua Sha, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, Θησείο
Η χρήση Βεντουζών, Μόξα (καύση βοτάνου Artemisia Vulgaris) και Gua Sha (θεραπευτική απόξεση), αποτελούν βασικό θεραπευτικό εργαλείο της κλινικής εφαρμογής της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
akadimia_kinezikis_logoΑκαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
ΚΕΝΤΡΙΚΟ: Σωκράτους 24, Κηφισιά
πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ (τηλ. 210 8010111)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Αμφικτύονος 12, Θησείο
πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ (τηλ. 210 3421088)
info@akadimia.gr
www.akadimia.gr/
 

   
 
     
 
 Άφησε και εσύ το σχόλιο σου

Όνομα: 

Email:  

Σχόλια:
Χαρακτήρες που απομένουν: 
     
Προηγούμενο  
 
 

Δροσοσταλίδα


Δωρεάν
Καταχωρήσεις