Πρόγραμμα Μαθημάτων 2014-2015, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής

Drosostalida

Σεμινάρια - Εκδηλώσεις


Πρόγραμμα Μαθημάτων 2014-2015, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
Εισάγετε την διεύθυνση του φίλου σας που θέλετε
να ενημερώσετε και πατήστε το ΑποστολήΑπό 20 Σεπτεμβρίου 2014

Κατηγορίες Καταχώρησης:
- Δελτία Τύπου

 

Πρόγραμμα Μαθημάτων 2014-2015 
Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής

(Πατήστε τον τίτλο κάθε καταχώρησης για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες)


Από Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου - Ετήσιο εντατικό τμήμα Βελονισμού, Θησείο
Το ετήσιο εντατικό τμήμα Βελονισμού περιλαμβάνει την ύλη της Βασικής Θεωρίας της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, του Α έτους βελονισμού και μέρος της ύλης του Β έτους.


Από Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου & κάθε Πέμπτη - Ρεφλεξολογία, Θησείο
Πέλματα! Ο καθρέφτης του σώματος και των εσωτερικών οργάνων. Ρεφλεξολογία! Μία από τις πιο αρχαίες θεραπευτικές τέχνες. Η Ρεφλεξολογία τεκμηριώθηκε από τις αρχές του 20ου αι. και έπειτα, κυρίως από τους Dr. William Fitzgerald και Eunice Ingham, οι οποίοι, χαρτογράφησαν το πέλμα σύμφωνα με την ανατομία του υπολοίπου σώματος.


Από Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου & κάθε Δευτέρα - Η Βασική Θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, Κηφισιά
Η «Βασική Θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής» έχει ως στόχο να μυήσει τον σπουδαστή σ’ ένα ολιστικό τρόπο Ιατρικής σκέψης. Ταυτόχρονα αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία στηρίζεται και η διδασκαλία όλων των υπολοίπων μαθημάτων. Έτσι δημιουργείται μια ενιαία γνωστική βάση, ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να κατανοήσει τόσο την θεωρητική όσο και την πρακτική πλευρά των θεραπευτικών τεχνικών.


Από Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη - Kung Fu και θεραπευτική (Εσωτερικό Kung Fu), Θησείο
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 11:00, στον χώρο της Ακαδημίας στο Θησείο, πρόκειται να ξεκινήσει το μάθημα: Kung Fu και Θεραπευτική (Εσωτερικό Kung Fu).


Από Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου & κάθε Τρίτη - Διάγνωση, Κηφισιά
Η διάγνωση ως διεργασία επικοινωνίας και κατανόησης από τον θεραπευτή της ενέργειας του πάσχοντα είναι επιθυμητή. Μετά από χρόνια άσκησης των θεραπευτικών τεχνών, ο θεραπευτής περιέρχεται στην κατάσταση κατά την οποία αυτόματα και χωρίς νοητικό κόπο, οδηγείται στη διάγνωση. Άρα, η θεραπεία αποτελεί προϋπόθεση της διάγνωσης και όχι το αντίθετο.


Από Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου & κάθε Τρίτη - Μύηση στην τέχνη της βοτανοθεραπείας: Ελληνικά Βότανα, Θησείο
Η χρήση βοτάνων από τον άνθρωπο, άλλοτε ως τροφή και άλλοτε ως γιατρικό είναι μια αυθόρμητη διαδικασία που έχει σχέση με διεργασίες επιβίωσης. Ο άνθρωπος πρώτα μαθαίνει να τρώει (άρα να χρησιμοποιεί βότανα) και μετά εκπολιτίζεται.


Από Τετάρτη 1 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη - Εκπαίδευση Shiatsu, Κηφισιά
Το shiatsu είναι μια φυσική αγωγή υγείας που βασίζεται θεωρητικά στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, μία από τις αρχαιότερες θεραπευτικές μεθόδους. Οι πιέσεις στο σώμα ασκούνται όχι μόνο στα σημεία βελονισμού, αλλά καθ’όλο το μήκος των καναλιών ενέργειας ή αλλιώς μεσημβρινών.


Από Πέμπτη 2 Οκτωβρίου & κάθε Πέμπτη - Ιατρικά: Ανατομία & Φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος, Κηφισιά
Η Ανατομία που πρόκειται να διδαχθεί στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής θα στηριχτεί στις λεπτομερείς ανατομικές περιγραφές των δυτικών ανατόμων γιατί σ’ αυτές υπάρχει γνώση, μέσα από το πρίσμα όμως των Αρχαίων Ιατρικών Συστημάτων, γιατί σε αυτά προβάλλεται ο σεβασμός και η ιερότητα που οφείλουμε στο ανθρώπινο σώμα.


Από Παρασκευή 3 Οκτωβρίου & κάθε Παρασκευή - Rejuvance, Κηφισιά
Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Πρόκειται για μια φυσική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου, που επιδρά συγχρόνως σε σώμα και νου δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση. Το πρόσωπο μας καθρεφτίζει τον εσωτερικό μας κόσμο.


Από Παρασκευή 3 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή - Η Βασική Θεωρία της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής, Κηφισιά
Οι Θεωρητικές βάσεις τns εναλλακτικής ιατρικής προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την Ayurveda. Αναρωτιέται κανείς ποια θα μπορούσε να είναι η συμβολή της Aρχαίας Ελληνικής Ιατρικής στην διαμόρφωση τns διαρκώς αναπτυσσόμενης εναλλακτικής ιατρικής.


Από Σάββατο 4 Οκτωβρίου - Ιστορία της Ελληνικής Ιατρικής, Κηφισιά
Κατανόηση και πρακτική εφαρμογή της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής, στο πλαίσιο των ολιστικών μεθόδων θεραπείας.


Από Σάββατο 4 Οκτωβρίου - Ιστορία Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής, Κηφισιά
Στην προσπάθεια κατανόησης και πρακτικής εφαρμογής της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής, στο πλαίσιο των ολιστικών μεθόδων θεραπείας, είναι απαραίτητη η ενδελεχής μελέτη της εξέλιξής των επιμέρους μερών της, δηλαδή της θεωρίας, της διάγνωσης και πρόγνωσης και της θεραπευτικής.


Από Σάββατο 4 Οκτωβρίου  - Thai Massage, Κηφισιά
To Thai Massage είναι μια πανάρχαια τέχνη της Άπω Ανατολής που είχε και εξακολουθεί να έχει ιερό χαρακτήρα. Μέχρι τις μέρες μας, διδάσκεται και εφαρμόζεται σε πολλούς ναούς της Ταϊλάνδης


Από Κυριακή 5 Οκτωβρίου - Διατροφή, Κηφισιά
Η Διατροφή αποτελεί τη βάση της θεραπευτικής πυραμίδας. Κάθε απόπειρα θεραπευτικής προσέγγισης οφείλει να ξεκινά από την Διατροφή. Αν για οποιοδήποτε λόγο η Διατροφή του ασθενούς δεν ληφθεί υπ’ όψιν, τότε τ’ αποτελέσματα και της πιο ευφυούς θεραπευτικής παρέμβασης θα είναι πενιχρά.


Από Δευτέρα 6 Οκτωβρίου & κάθε Δευτέρα - Κρυσταλλοθεραπεία, Θησείο
Για τη φυσική επιστήμη οι κρύσταλλοι είναι υπέροχοι θησαυροί πληροφορίας πάνω στη γεωλογική δομή του πλανήτη μας. Στην κρυσταλλοθεραπεία οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά είναι πηγές φωτός, ενέργειας και δονήσεων.


Από Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη - Αρωματοθεραπεία, Θησείο
Η αρωματοθεραπεία είναι μία θεραπευτική μέθοδος στην οποία χρησιμοποιούνται τα αιθέρια έλαια ως κύρια θεραπευτικά εργαλεία, για την αντιμετώπιση σωματικών ενοχλημάτων, και την εξισορρόπηση των συναισθημάτων.


Από Παρασκευή 10 Οκτωβρίου & κάθε Παρασκευή - Απόδοση- Ανάλυση κειμένων του Ιπποκράτη, Θησείο
Σήμερα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και γενικότερα στον Δυτικό κόσμο, εκδηλώνεται μια τάση αναζήτησης της Αρχαίας Γνώσης στον τομέα της Θεραπευτικής, το κίνημα της λεγομένης Εναλλακτικής Θεραπευτικής.


Από Σάββατο 11 Οκτωβρίου - Creative Healing, Κηφισιά
To Creative Healing είναι ένα σύστημα “τεχνικών λεμφικού καθαρισμού” που έχει ως στόχο την αποσυμφόρηση και την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας τόσο των εσωτερικών οργάνων (Νεφρών, Καρδιάς, Πνευμόνων κ.λ.π.), αλλά και της ροής γενικά (αίματος – λέμφου – ενέργειας).


Από Σάββατο 11 Οκτωβρίου - Εκπαίδευση στη συλλογή και επεξεργασία βοτάνων, Κηφισιά
Η ενασχόληση με την συλλογή βοτάνων είναι υπόθεση υψίστης σημασίας για τον θεραπευτή που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικό εργαλείο τα βότανα. Στην διαδικασία της συλλογής των βοτάνων υπάρχει βιωματική γνώση, που μπορεί να υποσκελίζει την θεωρητική κατάρτιση από τα βιβλία.


Από Σάββατο 11 Οκτωβρίου - Γνωρίζοντας τα φυτά και τις φυσικές μεθόδους καλλιέργειας, Κηφισιά
Όλη η ζωή πάνω στον πλανήτη στηρίζεται στα φυτά.
Παρ’ όλα αυτά, οι σιωπηλοί αυτοί φίλοι, παραμένουν για τους περισσότερους ένας 'μεγάλος άγνωστος'.
Γι' αυτό ίσως και - μαζί με το περιβάλλον - γνωρίζουν κάθε είδους κακομεταχείριση από το είδος μας!


Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Οκτωβρίου - Λεμφική μάλαξη, Θησείο
Η λεμφική μάλαξη – παροχέτευση αποτελεί ένα άριστο θεραπευτικό εργαλείο για την κάθαρση και αποτοξίνωση του οργανισμού αλλά και εργαλείο αισθητικής τόσο για τη διατήρηση όσο και για την αποκατάσταση της καλαισθησίας του σώματος.


Από Δευτέρα 13 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα - Spa Therapist, Κηφισιά
Σε έναν κόσμο που κινείται με φρενήρεις ρυθμούς και έχει απομακρυνθεί από τη φύση, η ανάγκη για χαλάρωση είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Τα spa αποτελούν καταφύγια γαλήνης και αρμονίας από την αρχαιότητα, και στην εποχή μας συνιστούν μια ολοένα αναπτυσσόμενη αγορά.


Από Τρίτη 14 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη - Επιτρέποντας τον Σωκράτη να μας θεραπεύσει, Κηφισιά
Η Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και το THERATREE - Awakening the Senses of the Soul συνδιοργανώνουν μια συνάντηση με τον Αληθινό μας Εαυτό μέσα από τη μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη.


Από Τρίτη 14 Οκτωβρίου - Τριετής Εκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική, Κηφισιά
Η Ομοιοπαθητική είναι ένα σύστημα ιατρικής γνώσης και θεραπείας το οποίο γεννήθηκε πολύ πρόσφατα, στις αρχές του 19ου αιώνα, από τον Samuel Hanneman.


Από Σάββατο 18 Οκτωβρίου - Φυσική ολιστική αισθητική προσώπου, Θησείο
Η φιλοσοφία της ολιστικής αισθητικής προσώπου βασίζεται στο άγγιγμα και στην διαπροσωπική επικοινωνία.
Οι ολιστικές μέθοδοι λειτουργούν κυρίως στην πηγή των διαταραχών. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καλύτερα και πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των περιποιήσεων με τα προϊόντα που εφαρμόζουμε εξωτερικά.


Από Σάββατο 18 Οκτωβρίου - Εκπαίδευση στην Αστρολογία, Κηφισιά
Ο Ιπποκράτης στο βιβλίο του 'Περί διαίτης το 1ο' αναφέρει: 'Πιστεύω λοιπόν ότι αυτός ο οποίος θέλει ν’ ασχοληθεί με την μελέτη της ανθρώπινης δίαιτας, πρώτα απ’ όλα πρέπει να γνωρίζει την ανθρώπινη φύση…' 'Επί των άστρων τις ανατολές και τις δύσεις πρέπει να γνωρίζει…'.


Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Οκτωβρίου - Thai Foot Massage, Κηφισιά
Το TFM είναι μια παραδοσιακή μέθοδος μάλαξης του πέλματος. Είναι απλή στην εκμάθηση και μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα. Δημιουργεί ένα μοναδικό αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ παραδοσιακά θεωρείται ότι συμβάλλει στην πρόληψη της νόσου.


Από Σάββατο 25 Οκτωβρίου - Εισαγωγή στην Ανθοθεραπεία - Ιάματα του Bach, Κηφισιά
Εισαγωγή στην θεωρία της Ανθοθεραπείας, παρασκευή και χρήση ανθοϊαμάτων.


Από Σάββατο 25 Οκτωβρίου - Θεραπευτική μάλαξη με έλαια, Θησείο
Η μάλαξη θεωρείται ως η αρχαιότερη και η πιο διαδεδομένη θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τον πόνο, να εκδιώξει βλαπτικούς παράγοντες αλλά και να τονώσει την ενέργεια του οργανισμού, όπως επίσης και ως μέθοδο πρόληψης.


Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Οκτωβρίου - Οι πέντε ψυχές της Κινέζικης Ιατρικής, Κηφισιά
Φέτος θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε για 3 φορά την διαπρεπή καθηγήτρια Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και συνεργάτιδα του Giovanni Maciocia, Anastacia White.


Από Σάββατο 1 Νοεμβρίου - Αγιουρβεδική μάλαξη, Θησείο
Αυτό που ονομάζουμε Αγιουρβεδική μάλαξη, αποτελεί μία από τις αρχαιότερες και πλέον φυσικές αγωγές υγείας. Η εφαρμογή της αφορά ολόκληρο το σώμα και γίνεται με τη βοήθεια ζεστών θεραπευτικών ελαίων. Οι μαλάξεις έχουν ως στόχο όχι μόνο την ανακούφιση και την θεραπεία, αλλά κυρίως την δημιουργία της υγείας, μέσω της πρόληψης.


Από Τετάρτη 12 Νοεμβρίου - Σεμινάρια παρασκευής παραδοσιακού σαπουνιού κ.α., Κηφισιά
Σεμινάρια παρασκευής παραδοσιακού σαπουνιού, κηραλοιφών και κρεμών προσώπου & δημιουργίας σπιτικού φαρμακείου με βότανα και αιθέρια έλαια.


Από Τετάρτη 12 Νοεμβρίου & κάθε Τετάρτη - Μύηση στην τέχνη της βοτανοθεραπείας: Κινέζικη Βοτανοθεραπεία, Κηφισιά
Η χρήση βοτάνων από τον άνθρωπο, άλλοτε ως τροφή και άλλοτε ως γιατρικό είναι μια αυθόρμητη διαδικασία που έχει σχέση με διεργασίες επιβίωσης. Ο άνθρωπος πρώτα μαθαίνει να τρώει (άρα να χρησιμοποιεί βότανα) και μετά εκπολιτίζεται


Από Σάββατο 22 Νοεμβρίου - Su Jok, Κηφισιά
Το Su Jok είναι μια θεραπευτική μέθοδος που αναπτύχθηκε από τον Νοτιοκορεάτη καθηγητή Pr.Park Jae Woo, τα τελευταία 35 χρόνια.
Αρχή της είναι το σύστημα αντιστοιχίας του ανθρώπινου σώματος στα χέρια και στα πόδια. Η διέγερση αυτών των σημείων με μαγνήτες, χρώμα, σπόρους, φως, βελόνες κ.α επιφέρει θεραπευτικά αποτελέσματα στην ενέργεια του ανθρώπου.


Από Παρασκευή 28 Νοεμβρίου & κάθε Παρασκευή - Κινέζικη γλώσσα, Θησείο
Στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής θεωρούμε ότι για την πληρέστερη κατανόηση της ιατρικής θεωρίας και πράξης απαιτείται η βαθιά γνώση της γλώσσας και της γραφής, μέσα από τα οποία η ιατρική θεωρία και πράξη έχουν εκφραστεί.


Από Σάββατο 29 Νοεμβρίου - Θεραπευτικές δράσεις των προϊόντων της μέλισσας, Κηφισιά
Η μέλισσα και τα προϊόντα της εξυψώνουν και εξευγενίζουν την ανθρώπινη φύση και γι’ αυτό ο άνθρωπος της οφείλει σεβασμό. Τα τελευταία χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου (Κούβα, Κίνα, Βέλγιο κλπ.) έχουν αναπτυχθεί και πάλι θεραπείες με τη χρήση των προϊόντων της μέλισσας.


Από Τρίτη 13 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη - Βελονισμός, Κηφισιά
Ο Βελονισμός είναι ίσως η πιο εκλεπτυσμένη από τις αρχαίες θεραπευτικές τέχνες. Κατά κοινή ομολογία προέρχεται από την Κίνα, αλλά είναι βέβαιο ότι όλα τα αρχαία ιατρικά συστήματα διέθεταν κάποιες αντίστοιχες τεχνικές με αυτές του βελονισμού (π.χ. αφαιμάξεις ή καυτηριασμούς).


17-18/1/2015 & 31/1-1/2/2015 - Οστεοπαθητική, Κηφισιά
Η σπουδαία επιστημονική μελέτη της αρθρομυοαπονευρωτικής αλυσίδας δίνει στον καθηγητή/θεραπευτή τη δυνατότητα να «δουλεύει» άνετα και ακίνδυνα, προσπαθώντας να αποκαλύψει μεθοδικά τα αλυσιδωτά προβλήματα και το αδιέξοδο που προκαλούν οι μηχανικές ανισορροπίες στους ζωντανούς ιστούς.


Από Πέμπτη 8 Ιανουαρίου - Γονιμότητα - Φυσικός τοκετός, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, Κηφισιά
Στο πλαίσιο του μαθήματος των Ιατρικών (ανατομία - φυσιολογία) προσφέρονται μαθήματα για την Γονιμότητα και τον Φυσικό Τοκετό με εισηγήτρια την μαία Μαρία Γκόσμα.


Από Σάββατο 24 Ιανουαρίου - Thai Yoga Massage - sacred dance, Κηφισιά
Η θεραπευτική τέχνη του Thai Yoga Massage αποτελεί ένα αρχαίο και ιερό θεραπευτικό σύστημα το οποίο έχει τις ρίζες του στη Γιόγκα, στην Αγιουρβεδική και Κινέζικη Ιατρική καθώς και σε βουδιστικές πνευματικές πρακτικές.


24 & 25 Ιανουαρίου, 28 & 29 Μαρτίου - Σεμινάριο για βεντούζες, Μόξα και Gua Sha, Θησείο
Η χρήση Βεντουζών, Μόξα (καύση βοτάνου Artemisia Vulgaris) και Gua Sha (θεραπευτική απόξεση), αποτελούν βασικό θεραπευτικό εργαλείο της κλινικής εφαρμογής της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.


7 & 8 Φεβρουαρίου και 28 Φεβ. με 1 Μαρ. - Αισθητική δερματολογία σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, Θησείο
Αισθητική δερματολογία σύμφωνα με την Αγιουρβέδα.


Από Σάββατο 14 Φεβρουαρίου - Tuina - κινέζικη μάλαξη, Θησείο
Το Tuina είναι μια αρχαία κινέζικη θεραπευτική τέχνη μάλαξης. Ως προς την θεωρητική του βάση, στηρίζεται στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και συνδέεται απόλυτα με τον Βελονισμό και τα Κινέζικα Βότανα.


14-15 Μαρτίου & 18-19 Απριλίου - Ενεργειακή Αρωματοθεραπεία, Κηφισιά
Στο σεμινάριο αυτό θα προσεγγίσουμε τα αιθέρια έλαια ως ζωντανούς οργανισμούς, ως 'προσωπικότητες' και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας σε νευρο-ενεργειακό επίπεδο.


Από Παρασκευή 20 Μαρτίου & κάθε Παρασκευή - Ολιστική Βοτανοθεραπεία, Κηφισιά
Η Ολιστική Βοτανοθεραπεία εργάζεται με την έμφυτη ζωτική δύναμη και το ενιαίο ολόσωμα (φυσικό-συναισθηματικό-νοητικό) του πάσχοντος προσφέροντας την “αυτοθεραπεία του”.
Στο μάθημα της Ολιστικής Βοτανοθεραπείας θα ταξιδέψουμε “φυσιογνωστικά” στις περιόδους εμφάνισης της χλωρίδας στην γη και στις αρχαίες και ιατροσοφικές ιαματικές.


21 & 22 Μαρτίου, 25 & 26 Απριλίου - Αισθητική δερματολογία σύμφωνα με την Π.Κ.Ι, Κηφισιά
Αισθητική δερματολογία σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.


Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Μαϊου - Ανθόνερα (hydrosols), Κηφισιά
Ένα 2ήμερο σεμινάριο για την θεραπευτική και καλλυντική χρήση των hydrosols.


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
akadimia_kinezikis_logo
Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
ΚΕΝΤΡΙΚΟ: Σωκράτους 24, Κηφισιά
πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ (τηλ. 210 8010111)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Αμφικτύονος 12, Θησείο
πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ (τηλ. 210 3421088)
info@akadimia.gr
www.akadimia.gr


 

   
 
     
 
 Άφησε και εσύ το σχόλιο σου

Όνομα: 

Email:  

Σχόλια:
Χαρακτήρες που απομένουν: 
Από χρήστη: Στέφανος
Πολύ αξιόλογη η πρασπάθεια σας,για να γνωρίσουμε την Ιπποκράτειο ιατρική δεμένη με την παραδοσιακή κινέζική ιατρική, ανοιγεται πραγματικά ενα μεγάλο κεφάλαιο συνεχίστε
     
Προηγούμενο